dissabte, 22 de setembre del 2012

VERBO

No llegiu cap sinòpsis d'aquesta pel·lícula, cap comentari ni cap crítica, doncs totes s'equivoquen.
No és una pel·lícula fantàstica.

Per a mi és la visualització del camí que vaig fer pel món més obscur que tenim tots, el que hem de fer fins arribar a la resurrecció que cal quan no entens el món i et busques enmig d'aquesta selva ferotge que és la societat actual.

Gràcies, Eduardo Chapero-Jackson, ara en moments difícils, puc posar cares i noms a les meves forces internes. I això les fa més poderoses.

Pel·lícula de culte =   VERBO 


dissabte, 15 de setembre del 2012

...elles són més lliures que els botxins que les han tancat!!!


vols continuar callant el que penses?

panca esmeculadora       bolicia mercenària    bonarquia chuparang    polítix corupt 

maltractadors     tallem-los els collons    porcs    tots    cabrons    


 

si totes féssim com elles no hi hauria presó per a ningú





divendres, 14 de setembre del 2012

... i ens continuen manipulant...


Qui hagi anat a la manifestació independentista deu haver sentit una gran emoció en veure's immers en una rauxa humana on per uns minuts, o hores, ha sentit com el seu cos es fonia per deixar de ser una pell i óssos individual a passar a un crit emocional col·lectiu unit per un mateix motiu.
És l'únic que planyo de no haver estat.
Doncs mai m'hi trobareu per ressaltar la meva identitat nacionalista, doncs no en tinc, doncs no hi crec en cap "-isme". Doncs la nostra sang i la d'ells és la mateixa, la dels primers Homo sapiens d'Àfrica. Doncs lamento profundament que ara, en aquesta ESTAFA que anomenen crisis, en lloc d'unir-nos tants o més per un sentiment d'identitat nacionalista que ens separa dels nostres homòlegs de qualsevol altra nació no ens unim fent força per un estat de benestar on tothom tingui igualtats d'oportunitats, on enlloc de jutjar els que roben per fam jutgin els lladres de guants blancs i de família política Reial, on enlloc de rescatar bancs rescatin les llars hipotecades amb l'especulació dels que sempre guanyen diners, on respectem la Terra, els éssers vius esclavitzats en granges i qualsevol persona de qualsevol ètnia i religió. Un estat de benestar construït pel poble i per al poble.
Només m'hi trobareu als carrers en una revolta de la classe treballadora per un estat nou per al poble. I no he vist enlloc que el nou estat que es vol crear plantegi un repartiment de la riquesa més equitatiu. Serà com passar de treballar esclavitzat per la Coca-Cola a treballar per al Mercadona.
Qui va ser el primer a fer retallades en educació i sanitat?
???¡¡¡%!!!!??????